Maso ve vlastní šťávě
Značky

Kousky jeleního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Maso je možné konzumovat i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček...

Kousky kuřecího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.

Vepřové koleno bez kosti naložené do soli, potřené česnekem a okořeněné drceným kmínem a chilli.

Kousky srnčího masa naložené s cibulkou a tymiánem, dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Maso je možné konzumovat i za studena. Je vhodné pro...

Kousky vepřové plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí (jedlá kamenná sůl, jodičnan draselný).
Hotové porce masa různých druhů si vychutnejte samostatně nebo k omáčkám. Během chvilky můžete mít oběd hotový.